CONTACT

Recept – Macaroni op paella-wijze

En waarom ook niet dit traditioneel Spaanse gerecht op een andere manier brengen met pasta ? Wij zijn er alvast dol op !

Aantal personen : 2
Kooktijd : 20 min
Bereidinstijd : 35 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse macaroni Pasta della Mamma
  • 2 kippenboutjes
  • 2 grote gamba’s
  • 100 gr calamares ringen
  • 50 gr chorizo
  • 100 gr kokkels
  • 200 ml kippenbouillon
  • 2 eetlepels paella kruiden

Bereiding

  • Braad in een pan met olijfolie de chorizo aan, alsook de calamares, de kokkels en de kippenboutjes. Bewaar voor later.
  • Warm de kippenbouillon op met een eetlepel paella kruiden en laat de kip verder koken in de bouillon. Haal de kippenboutjes eruit wanneer ze gaar zijn.
  • Fruit de macaroni aan in een eetlepel olijfolie. Voeg een eetlepel paella kruiden toe.
  • Doe er vervolgens in één keer de bouillon bij en laat koken tot de bouillon volledig verdampt is.
  • Dien op.

Suggestie

Voeg de garnituren toe wanneer er nog een beetje bouillon over is zodat ze kunnen opwarmen.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!