CONTACT

Recept – Brochette van gemarineerde tortelloni

Aantal personen : 2
Kooktijd : 5 min
Bereidingstijd : 55 min

Ingrediënten

  • Tortelloni ricotta-spinazie Pasta della Mamma : 6 per brochette
  • Extra vierge olijfolie
  • Een bosje verse seizoenskruiden
  • 1 eetlepel zoete paprika
  • 1 eetlepel komijnpoeder
  • 1 eetlepel gemberpoeder
  • 1 eetlepel korianderpoeder
  • 1 teentje look
  • 1 eetlepel ketchup

Bereiding

  • Kook de tortelloni al dente. Laat ze vervolgens afkoelen.
  • Maak een coulis van verse kruiden door de gekozen kruiden te mixen met een olijfolie van goede kwaliteit (ongeveer 10cl voor een bosje kruiden). Kruid met zout.
  • Maak een marinade op basis van zoete paprika, olijfolie, komijn, look, gemberpoeder en korianderpoeder. Vermaal alle ingrediënten in een vijzel en voeg dan de olijfolie en de ketchup toe.
  • Laat de helft van de tortelloni 30 à 40 minuten marineren in de kruidenmarinade en de andere helft in de paprikamarinade.
  • Rijg de groene en rode tortelloni afwisselend op de brochette.
  • Warm de brochettes snel op op een plancha.
  • Dien deze originele spiesjes op als bijgerecht bij je gegrilde gerechten.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!