CONTACT

Recept – Casarecce met pompoencrème voor Halloween

Een nieuwe pastavorm komt ons gamma uitbreiden : de casarecce ! Ontdek hem met ons heerlijk feestelijk recept voor Halloween !

Aantal personen : 2
Kooktijd : 1u30
Bereidingstijd : 30 min

Ingrediënten

  • 100 gr verse casarecce Pasta della Mamma
  • 200 gr pompoen, in blokjes gesneden
  • 100 cl room
  • 100 gr gezouten boter
  • 2 fijne sneetjes bresaola
  • 10 salieblaadjes
  • 1 sneetje roggebrood
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 teentje look
  • 2 eetlepels crèmade van walnoten Pasta della Mamma
  • Enkele jonge scheuten lavas

Bereiding

  • Laat de bresaola, het roggebrood en de pijnboompitten in de oven drogen op 100°C gedurende 1u30.
  • Maak een pompoenpuree door de pompoenblokjes à l’anglaise te koken.
  • Giet ze daarna af en mix ze fijn in een blender samen met de vloeibare room en 50 gr boter.
  • Kruid met zout en Espelette peper en houd de bereiding warm.
  • Maak vervolgens een salieboter klaar door de rest van de boter zachtjes te laten smelten met het geplette teentje look en de salieblaadjes.
  • Zet het vuur lager en laat een tiental minuten intrekken. Filter daarna.
  • Kook de casarecce al dente, giet ze af en meng ze met de crèmade van walnoten.
  • Dresseer de pompoencrème in het bord en verdeel er de pasta over.
  • Doe er stukjes roggebrood en bresaola bij.
  • Bestrooi met enkele pijnboompitten en jonge scheuten lavas.
  • En om te eindigen, schenk je er wat salieboter over.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!