Recept – Tagliatelle met truffel
Aantal personen : 2
Kooktijd : 15 min
Bereidingstijd : 10 min
Ingrediënten
- 6 nestjes verse tagliatelle Pasta della Mamma
- 1 verse truffel
- 15 cl room
- 10 cl kippenbouillon
- 1 eetlepel crèmade van truffel
- Enkele parmezaanschilfers
Bereiding
- Kook de tagliatelle al dente en giet af.
- Kruid met peper en zout en zet opzij.
- Warm de room en de bouillon op en laat inkoken tot een gebonden en smeuïge saus.
- Haal de pan van het vuur en doe er de koude crèmade bij.
- Snijd de truffel in fijne plakjes met een mandoline.
- Voeg vervolgens de tagliatelle en de plakjes truffel toe aan je bereiding en warm het geheel nog even op.
- Dresseer de borden en bestrooi met wat parmezaanschilfers.
Bron : Pasta della Mamma