CONTACT

Recept – Cannelloni ricotta-spinazie, mediterrane saus en gebakken look

Aantal personen : 2
Kooktijd : 20 min
Bereidingstijd : 30 min

Ingrediënten

  • 4 cannelloni ricotta-spinazie Pasta della Mamma
  • 250 ml Napolitaanse saus Pasta della Mamma
  • 3 teentjes look
  • 1 ui
  • 1 rode ui
  • 1 glas droge witte wijn
  • 1 wortel
  • 1 selderijstengel
  • Tijm
  • Laurier
  • Oregano
  • Olijfolie

Bereiding

  • Snijd een teentje look, de wortel, de selderij en de ui in grove stukjes.
  • Fruit ze in een scheutje olijfolie.
  • Voeg de tijm, de laurier en de oregano toe en blus daarna met de witte wijn.
  • Laat tot de helft inkoken en voeg de tomatensaus (Napolitaanse saus) toe.
  • Laat vervolgens ongeveer 30 minuten met deksel koken.
  • Pel de twee teentjes knoflook, verwijder de kiem en snijd ze in fijne schijfjes.
  • Bak de schijfjes look in olie op ongeveer 180°C.
  • Giet ze af, bestrooi ze met een beetje zout en bewaar ze op een stuk keukenpapier.
  • Snijd nadien de rode ui in fijne ringen.
  • Stoom de cannelloni gedurende 7 minuten en schik ze per 2 op een bord.
  • Schenk de tomatensaus erover, voeg de uienringen toe, de gefrituurde look, wat basilicum en dien op !

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!