Recept – Kroket van cannelloni broccoli, currymayonaise
Aantal personen : 2
Bereidingstijd : 15 min
Kooktijd : 5 min
Ingrediënten
- 2 cannelloni broccoli Pasta della Mamma
- 1 kom bloem
- 2 eieren
- 1 kom Panko (Japans paneermeel)
- 100 gr druivenpitolie
- 1 citroen
- 2 eetlepels curry
- Zout, peper
Bereiding
- Klop een heelei en een eigeel op tot een ommelet en kruid dit.
- Bewaar het resterende eiwit voor het maken van de currymayonaise.
- Paneer de cannelloni à l’anglaise : Haal ze door het paneermeel, vervolgens door het opgeklopte ei en dan weer door het paneermeel. Bak de verkregen kroket dan in een olie op 180°C.
- Doe het eiwit, de druivenpitolie, de curry en het sap van een halve citroen in een kom en mix dit met een staafmixer tot een emulsie tot de textuur van een mayonaise verkregen wordt.
- Dresseer de kroket met de mayonaise, een schijfje citroen en een beetje gefrituurde peterselie.
- Dien onmiddellijk op.
Bron : Pasta della Mamma