De crèmades, onze gearomatiseerde boters waar onze klanten dol op zijn
Hoe kan u uw gerechten wat meer pit geven?
Met onze crèmades kan u een verbluffend resultaat verkrijgen en dit met behulp van slechts één ingrediënt.
Kent u onze 4 crèmades?
Onze crèmades zijn crèmes waarvan het belangrijkste ingrediënt een boter van hoogwaardige kwaliteit is. Dankzij de combinatie van dergelijke boter met grondstoffen die voor hun uitstekende kwaliteit werden uitgekozen, kunnen we smaakvolle crèmades verkrijgen met uitgesproken smaken. Ideaal om de smaak van al uw gerechten beter te laten uitkomen. We kunnen ze gebruiken zoals een pesto om te mengen met koude pasta en zo heerlijke pastasalades te maken. Wanneer onze crèmades aangelengd worden met verse room zijn ze ideaal om de smaak van uw warme sauzen te versterken, maar dankzij uw eigen creatieve inbreng kunnen de crèmades op oneindig veel manieren worden gebruikt.
Onze recepten met crèmades
- Koninginnenhapje met crèmade van eekhoorntjesbrood
- Salade van macaroni en guacamole met crèmade van rucola
- Suprême van parelhoen gevuld met crèmade van truffel en in boter gestoofde groene kool
- Lasagne met crèmade van eekhoorntjesbrood