Lasagne met schaaldieren, een klassieker in december
lasagne met schaaldieren, een feestelijk gerecht bij uitstek.
Een seizoensrecept, gemaakt met onze pastavellen volgens ons traditionele recept in onze productieruimten.
Hoe kan men nu niet bezwijken voor dit heerlijke recept op basis van schaaldieren? Bij Pasta della Mamma maken we ze graag met alaskakoolvis, rivierkreeftvlees, krabvlees, preiwit en kreeft. We gebruiken vijf pastavellen die van elkaar gescheiden worden door onze heerlijke vulling voor een verfijnde en rijkelijke maaltijd.
Snijd de lasagne met schaaldieren gerust in de helft om ze als voorgerecht klaar te maken.
Hoe moet men de lasagne met schaaldieren klaarmaken?
Dit zijn onze beste recepten:
- Lasagne met langoustines, ricotta di Bufala met basilicum en snijbiet
- Lasagne met schaaldieren, bisque en minigroenten
- Lasagne met schaaldieren, kreeftenbisque met vanillestokjes, erwtenmousseline, prei, venkel en pickles van rode ui
Caroline Cornez, een jonge en bruisende kokkin, raadt in haar recept een garnering aan die wat meer pit en een twist geeft aan het gerecht om de zachtheid en de rondheid van de lasagne met schaaldieren te benadrukken. Zij gebruikt daarbij een bisque met vanille.