Onze beste pastarecepten voor de winter
Pasta op de kaart in de winter
Bij Pasta della Mamma inspireren wij u graag met seizoensrecepten, en deze keer stellen wij u graag onze beste pastarecepten voor de winter voor.
Welke pastarecepten kan u in de winter op de menukaart van uw restaurant zetten ?
- Pasta carbonara in de versie met een romige truffelsaus en knapperige stukjes Parmaham.
- Pasta met zeevruchten, garnalen, mosselen en inktvis in een pittige tomatensaus.
- Pasta met pesto, basilicum, cashewnoten en Parmezaanse kaas.
Pasta :
- Romige pasta carbonara met knapperig spek en geraspte Parmezaanse kaas.
- Pasta met champignons, knoflook, peterselie en een vleugje room.
- Pasta Bolognese met veel gehakt in de tomatensaus en op smaak gebracht met hartige kruiden.
Lasagnes :
- Lasagne met winterse groenten en laagjes geroosterde butternut pompoen, gebakken spinazie en smeltkaas.
- Lasagne Ham-Bolognese
- Lasagne Forestière (met kip)
- Lasagne met schaaldieren
Cannelloni van Pasta della Mamma :
- Gegratineerde cannelloni ricotta-spinazie met bechamelsaus en geraspte kaas.
- Cannelloni met vlees: cannelloni, gevuld met een smakelijk mengsel van rundvlees, ui en kaas, en klaargemaakt met een tomatensaus.
- Cannelloni met gevogelte en truffel, overgoten met een romige Mornaysaus.
Pasta voor slagers en traiteurs in de winter :
- Pasta met wilde paddenstoelen en varkensworst, roomsaus en verse kruiden.
- Pasta carbonara met gerookt spek en gebakken champignons, bestrooid met geraspte pecorino kaas.
- Pasta met gegrilde groenten en pittige Italiaanse worst in een huisgemaakte tomatensaus.