Duurzaamheid bij Pasta della Mamma
In dit artikel van de Fevia, the federation of the Belgian food industry, vertelt onze Industrieel Directeur, Guillaume Graulich, over de ondernomen stappen op het vlak van duurzaamheid bij Pasta della Mamma.
Dankzij onze investeringen inzake duurzame ontwikkeling hebben wij onze CO2-uitstoot tot 34% beperkt de afgelopen jaren.
Wilt u graag weten hoe ?
Raadpleeg dan hier het artikel
Pasta della Mamma begon in 1980 als een klein atelier van waaruit een ambachtsman pasta leverde aan restaurants in het Luikse. Vandaag is de speler niet weg te denken in de pastasector, zowel in België als in het buitenland.
De pastaproducent munt uit in kwaliteit, maar ook in haar productieproces dat al jaren energiezuiniger wordt. “De afgelopen jaren werkten we aan onze CO2-uitstoot en energieverbruik. Tot nu toe hebben we onze CO2-uitstoot met 34% kunnen beperken”, vertelt industrieel directeur Guillaume Graulich. Pasta-stisch!
Meer lezen :
Pasta op moeders wijze en met minder energieverbruik | Fevia