12 onmisbare sauzen om uw gerechten te garneren
Bij Pasta della Mamma ontwikkelen we sauzen om er uw gerechten mee af te werken.
Deze sauzen, die bestemd zijn voor professionals, worden bewust weinig gekruid zodat u de keuze heeft om er een persoonlijke toets aan te geven en ze tot « uw saus » te maken !
Waarom kant-en-klare sauzen gebruiken ?
In dit artikel vertellen wij u er alles over.
Praktisch en functioneel
Deze heerlijke basissauzen zijn gemakkelijk te gebruiken: 1 kg verpakking, vrij lange TGT-datum, maar vooral zeer lekkere en gevarieerde smaken!
Ze zijn heel praktisch bij het klaarmaken van gerechten tijdens de opstart van uw keuken na uw wekelijkse sluiting. Ze werden zo bedacht dat u de mogelijkheid heeft om ze af te werken.
De must-haves die u terugvindt bij Pasta della Mamma:
- Napolitaanse saus (tomatensaus),
- arrabbiata saus,
- 4 kazensaus,
- bolognese saus,
- carbonara saus,
- roomsaus met gerookte zalm.
Groene pesto of rode pesto?
Allebei natuurlijk!
Bij Pasta della Mamma zijn wij gek op de pesto, zowel op de rode als op de groene.
Beide recepten worden gemaakt met respect voor traditie en met natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig uitgekozen worden door onze Kwaliteitsdienst.
Met een heerlijk mengsel op basis van gedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, basilicum, pecorino kaas, Grana Padano kaas, kappertjes uit Pantelleria en specerijen, vormt deze pesto de perfecte smaakmaker voor de zomer.
Hij kan gebruikt worden als een saus op pasta of als dipsausje bij aperitiefhapjes. Het geheim van deze must-have saus ? Het baslicum uit Genua als basis van onze groene Pesto, vergezeld van extra vierge olijfolie, pecorino kaas, Grana Padano kaas, walnoten, pijnboompitten en knoflook.
De crèmades
Onze crèmades zijn crèmes waarvan het belangrijkste ingrediënt een boter van hoogwaardige kwaliteit is.
Dankzij de combinatie van dergelijk boter met grondstoffen die voor hun uitstekende kwaliteit werden uitgekozen, kunnen we smaakvolle crèmades verkrijgen met uitgesproken smaken. Ideeal om de smaak van al uw gerechten beter te laten uitkomen.
Wij gebruiken ze zoals een pesto:
- gemengd met koude pasta om er heerlijke salades van te maken
- aangelengd met room
De Pasta della Mamma crèmades zijn ideaal om uw warme sauzen op smaak te brengen.
Dankzij uw eigen creatieve inbreng kunnen de crèmades op oneindig veel manieren gebruikt worden.
Wij bieden 4 verschillende smaken aan :