20 pastarecepten om de lente te vieren
Spaghetti, rigatoni, tagliatelle, pasta is er in alle vormen en maten, en bij Pasta della Mamma houden we van seizoensproducten. Met de komst van de mooie dagen bovendien zijn er niet meer dan enkele zonnestralen nodig om ons onze lenterecepten met u te laten delen.
Eenvoudig: we gebruiken lentegroenten bij onze pasta. Deze aanpak is tweeledig: we kiezen seizoensproducten om het milieu te respecteren, maar ook om te voldoen aan de voedingsbehoeften van ons lichaam volgens de tijd van het jaar.
Laten we niet langer wachten, hier zijn onze beste pastarecepten voor de lente:
- Recept – Piemontese salade van torciglioni tricolore
- Recept – Tagliatelle carbonara in een vegetarisch jasje
- Recept – Nestje pappardelle, espuma van geitenkaas en eetbare aarde
- Recept – Rösti van pasta
- Recept – Sint-jacobsvruchten, pompoenpuree en slangetje gemaakt van pastavellen
- Recept – Gevulde courgette met trivelli en parmezaanse kaas
- Recept – Provençaalse aïoli van cannelloni met roodbaars en groentjes
- Recept – Salade van macaroni en guacamole met crèmade van rucola
- Recept – Fricassée van gamba’s en girasoli asperges met crèmade van rucola
- Recept – Colombo van rode tagliatelle, gamba’s en kokosmelk
- Recept – Portefeuille van lamsvlees en gedroogde abrikozen met aubergine kaviaar
- Aziatische soep met noedels en Chinese kool
- Salade van farfalle met appel, veenbes en feta
- Auberginerolletjes met pasta
- Salade van creoolse pasta met vinaigrette en sinaasappel
- Pasta met rozemarijn en zeeduivel
- Deense pastasalade met vis
- Zomerse salade met gemarineerde paddenstoelen
- Lasagne met lentegroenten en burrata kaas
- Lasagne met prei en parmaham
- Gerolde lasagne met artisjokken