De geheimen van ambachtelijke pasta van hoogwaardige kwaliteit
Waarom pasta van hoge kwaliteit kiezen voor uw restaurant ?
Pasta van hoogwaardige kwaliteit biedt een onvergelijkbare smaakervaring.
De pasta wordt gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals griesmeel van harde tarwe van topkwaliteit en verse eieren. Zijn textuur is steviger en smakelijker en hij is voedzamer dan droge pasta.
Door te kiezen voor pasta van hoge kwaliteit toont u uw klanten dat u geeft om de kwaliteit en authenticiteit van de gerechten die u opdient.
Hoe wordt verse pasta van hoge kwaliteit gemaakt ?
Bij Pasta della Mamma is de keuze van de ingrediënten zeer belangrijk, we gebruiken enkel harde tarwegriesmeel van hoge kwaliteit (HVE label) en scharreleieren.
Onze pasta wordt gemaakt in onze fabriek in Herstal. Na het mengen wordt de pasta geëxtrudeerd met behulp van bronzen matrijzen, waardoor hij een ruwe textuur krijgt en de saus zo beter blijft kleven aan de pasta.
Vervolgens wordt de pasta verpakt en gepasteuriseerd om zijn smaak en voedingswaarde te behouden gedurende 20 dagen.
Of u de pasta nu serveert met een rijke saus of gewoon met een beetje olijfolie, onze verse pasta zal altijd een vleugje authenticiteit en delicatesse toevoegen aan uw gerechten.
Kies voor pasta van hoge kwaliteit van Pasta della Mamma en biedt uw klanten een onvergetelijke culinaire ervaring.
Verse pasta zodat u zich kan onderscheiden
Pasta della Mamma’s pasta van hoge kwaliteit wordt met passie en expertise gemaakt. Elke fase van het productieproces wordt zorgvuldig uitgevoerd om verse pasta van uitzonderlijke kwaliteit te garanderen. Onze ervaren koks gebruiken traditionele technieken en kwaliteitsingrediënten om pasta te maken die de smaakpapillen van uw meest veeleisende klanten zal betoveren.
Kies voor pasta van Pasta della Mamma en voeg een vleugje authenticiteit toe aan uw menu.