De top 5 van Pasta della Mamma’s pasta
Onze top 5 pastasoorten bij Pasta della Mamma
Kookt u graag pasta ? Zowel verse, gevulde als voorgekookte pasta ? Hier zijn de Top 5 pastasoorten bij Pasta della Mamma!
Andiamo!
De must-have verse pasta: tagliatelle
Tagliatelle, met hun heerlijk zachte textuur en vermogen om de saus perfect vast te houden.
Waarom kiezen voor tagliatelle?
Tagliatelle zijn een perfecte keuze dankzij hun zachte textuur en het vermogen om de saus goed vast te houden. Tagliatelle die als bijgerecht geserveerd worden, zijn op zichzelf al voldoende met een scheutje olijfolie.
Voorgekookte pasta : Penne, ideaal voor afhaalmaaltijden
Dankzij hun buisvorm, waardoor de saus beter vastgehouden wordt, zijn penne de ideale pasta voor uw pasta cups.
Heeft u liever een originelere vorm? Vraag naar onze voorgekookte rotelle !
De ster van onze bereide pasta’s: Rollade met aubergines
Een gerecht dat de smaken van gegrilde aubergine perfect combineert met de zachtheid van verse pasta.
Hoe moet u de rollade klaarmaken? Bij Pasta della Mamma bereiden we ze met onze tomaat-mascarponesaus, doen er wat Parmezaanse kaas op, 20 min. (als de auberginerollade ontdooid is) in de oven en het is klaar.
Cannelloni met vlees
Een grote klassieker uit de Italiaanse keuken, met een smakelijke vleesvulling en gegratineerd in de oven.
Hoe moet u ze klaarmaken?
Giet twee derde van de tomatensaus in de ovenschaal.
Schik de gevulde cannelloni erop en voeg de rest van de tomatensaus toe.
Werk af met bechamelsaus en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
Laat 40 minuten in de oven bakken.
Pastavellen voor uw zelfgemaakte bereidingen
Tot slot, de pastavellen, perfect als basis voor uw bereidingen, of het nu voor lasagnes, ravioli of cannelloni is.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillen afmetingen : 30 x 40 cm of 21 x 25 cm.
Wilt u ons volledige assortiment verse pasta ontdekken ?