De verse pastavellen van Pasta della Mamma
Hoe moeten onze verse pastavellen worden gebruikt en bewaard?
Onze pastavellen zijn verkrijgbaar in twee standaard afmetingen: 30×40 cm en 21 x 25 cm.
Onze Pasta della Mamma verse pastavellen zijn veelzijdig en kunnen in vele heerlijke recepten worden gebruikt. Of u nu lasagnes, ravioli of cannelloni wilt maken, onze pastavellen zijn perfect voor het maken van smakelijke zelfgemaakte gerechten.
Onze pastavellen worden vers verkocht, maar u kan ze natuurlijk ook invriezen. Als u ze invriest, zorg er dan voor dat ze goed ontdooid worden alvorens ze te gebruiken en als u ontdooide pastavellen over heeft, dan kan u ze 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren.
Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide receptenbibliotheek om inspiratie op te doen en unieke gerechten te creëren met onze verse pastavellen van Pasta della Mamma !
Hierbij enkele praktische tips om onze Pasta della Mamma verse pastavellen te gebruiken en te bewaren:
- Koken : De verse pastavellen kunnen worden gebruikt om verschillende gerechten klaar te maken, zoals lasagnes, cannelloni, ravioli. Volg de specifieke kookinstructies voor het recept dat u wil bereiden.
- Bewaring : Als u niet alle pastavellen gebruikt, kan u ze in de originele verpakking in de koelkast bewaren. Zorg ervoor dat ze 2 tot 3 dagen na opening gebruikt worden.
Invriezen : De pastavellen van Pasta della Mamma kunnen ook worden ingevroren.
Om wat inspiratie op te doen, vindt u hieronder enkele recepten om klaar te maken met onze verse pastavellen.
Onze recepten :
- Lasagne met prei en parmaham
- Gerolde lasagne met Hokkaido pompoen
- Gerolde lasagne met artisjokken
- Groene lasagne bolognese
- Lasagne met eendenragout
- Lasagne met Shiitake paddenstoelen
- Lasagne met lentegroenten en burrata kaas
- Recept – Portefeuille van lamsvlees en gedroogde abrikozen met aubergine kaviaar
- Millefeuille van zalm en geitenkaas
- Recept – Sint-jacobsvruchten, pompoenpuree en slangetje gemaakt van pastavellen
- Recept – Lasagne met langoustines, ricotta di Bufala, basilicum en snijbiet
- Recept – Lasagne met crèmade van eekhoorntjesbrood