Nieuw: cannelloni met gevogelte – truffel
Nieuw product beschikbaar vanaf nu bij Pasta della Mamma : cannelloni met gevogelte – truffel
Ontdek ons nieuw herfstrecept : heerlijke cannelloni, gemaakt van verse pasta met ei en een romige vulling op basis van gevogelte , truffels, paddenstoelen en Parmezaanse kaas.
Dit gerecht is een explosie van smaken en texturen, waarbij de truffel een vleugje elegantie toevoegt aan elke hap. Bereid deze cannelloni met uw favoriete saus en geniet van een heerlijk en comfortabel gerecht.
Hoe kan u de cannelloni met gevogelte – truffel klaarmaken?
Mornaysaus met truffel
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Schik de cannelloni in een ovenschaal.
- Giet de Mornaysaus met truffel over de cannelloni.
- Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
- Zet 25 à 30 minuten in de oven tot de kaas goudkleurig is en de saus borrelt.
- Dien warm op en geniet van deze heerlijke cannelloni met kip en truffel.
Eekhoorntjesbroodsaus
- Bak het eekhoorntjesbrood in een pan met olijfolie.
- Voeg wat fijngehakte knoflook toe en bak tot de paddenstoelen zacht zijn.
- Giet er wat room bij en laat enkele minuten sudderen.
- Breng op smaak met peper, zout en wat kruiden naar keuze.
- Serveer de cannelloni kip-truffel met deze heerlijke paddenstoelensaus voor een perfecte smaakcombinatie.