Onze recepten voor pasta met zalm
Op zoek naar een origineel en eenvoudig pastarecept dat eens wat anders is dan tomatensaus of pesto ?
Waarom geen pasta met zalm eens proberen?
Vind in dit artikel onze 10 beste recepten terug voor pasta met zalm!
- Gnocchi op Aziatische wijze, halfgebakken zalm, met sojasaus geglaceerde wortelen, groene asperges, pickles van koolrabi, braadjus met sojasaus
- Rigatoni gevuld met wortelmousseline en Vadouvan kruidenmix, pickles van wortelgewassen, kip ballotine met zalmvulling, sausje van land-en zeeproducten
- Recept – Pinchos, tortelloni zalm en piquillo pepers
- Recept – Girasoli, gerookte zalm en auberginekaviaar
- Recept – Koepel van spaghetti met zalm mousseline en lopend eigeel, gemarineerde en aan één kant gebakken zalmfilet, champagnesabayon, geglaceerde worteltjes met sinaasappel, gebakken zilveruitjes, koolraap mousseline
- Recept – Tortelloni met zalm op Scandinavische wijze
- Recept – Girasoli met zalm
- Millefeuille van zalm en geitenkaas
Om een snel en gemakkelijk recept voor pasta met zalm klaar te maken, kan je deze instructies volgen:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een pan de in blokjes gesneden verse zalm met wat knoflook en ui. Voeg hier room en gehakte peterselie toe, laat vervolgens sudderen tot de saus dikker wordt. Meng de saus met de gekookte pasta en dien onmiddellijk op.
Voor een lichtere versie kan je de room vervangen door Griekse yoghurt of kwark kaas. Voeg een vleugje citroen toe voor een frisse en pittige smaak. En voor nog meer smaak kan je verse spinazie aan de saus toevoegen terwijl de zalm kookt.
Smakelijk !