Pasta op de menukaart in de herfst
Pasta op de menukaart in de herfst
Het is het begin van het seizoen en de herfst staat voor de deur. Welke pasta raden we aan voor uw menu? Hier is onze Pasta della Mamma selectie voor uw herfstmenu.
Het is tijd om eekhoorntjesbrood, witte truffels en wilde paddenstoelen weer op onze borden te hebben. Waarom geen heerlijke paddenstoelensaus met room uitproberen voor uw pastagerecht? Of gevulde pasta met truffel aanbieden met een sausje van olijfolie en Parmezaanse kaas? De mogelijkheden zijn oneindig, dus laat uw creativiteit maar de vrije loop om smakelijke en comfortabele pastagerechten te kunnen aanbieden in de herfst.
Onze recepten met verse pasta voor de herfst
- Recept – Gnocchi met eekhoorntjesbrood
- Recept – Farfalle met tijm en Parmaham
- Recept – Spaghetti met aubergines en ricotta
- Recept – Spaghetti met ansjovis en paneermeel
- Recept – Casarecce met pompoencrème voor Halloween
- Recept – Pappardelle à la forestière
- Recept – Taart van rigatoni op een bedje van met rode wijn gekonfijte ossenstaart
- Recept – Girasoli gorgonzola-noten, Anjou duif en gebakken groentjes met braambessensap
- Recept – Lasagne met crèmade van eekhoorntjesbrood
- Recept – Zeeduivel met rucolaboter en erwtjes op Franse wijze
- Recetpt – Tournedos Rossini met crèmade van truffel
- Recept – Pompoenroomsoepje en crostini met walnoten
- Recept – Suprême van parelhoen gevuld met crèmade van truffel en in boter gestoofde groene kool
- Recept – Koninginnenhapje met crèmade van eekhoorntjesbrood
- Recept – Herfstpotje met torciglioni
- Recept – Carpaccio van vijgen, mousse van geitenkaas&walnoten en plakjes rauwe foie gras
- Recept – Tagliatelle alla puttanesca
- Recept – Pompoencrème met cappelletti vlees en koriander
- Recept – Cannelloni ricotta-spinazie, mediterrane saus en gebakken look
- Recept – Cannelloni ricotta-spinazie met een groen sausje en tempura
- Recept – Koepel van spaghetti met zalm mousseline en lopend eigeel, gemarineerde en aan één kant gebakken zalmfilet, champagnesabayon, geglaceerde worteltjes met sinaasappel, gebakken zilveruitjes, koolraap mousseline
- Recept – Trivelli, gekonfijte kwartelboutjes en artisjok barigoule
- Recept – Tagliolini met groenten in zoutkorst
- Recept – Girasoli met eekhoorntjesbrood, emulsie met crèmade van walnoten
- Recept – Aubergine rollade, crumble van feta
- Recept – Spaghetti met hanenkam paddenstoel, pain bagnat
- Girasoli met zalm, knolselderijrisotto, maïs, tomaten-ui bereiding, scamorza
Gevulde pasta
Girasoli met truffel
Onze Girasoli met truffel zijn een klassieker om de herfst mee in te luiden. De zachte, malse pasta en de truffelvulling zorgen voor een intense en verfijnde smaak. Serveer deze girasoli met een sausje van olijfolie en garneer met Parmezaanschilfers voor een onvergetelijke smaakervaring.
Girasoli met zalm
Waarom niet een meer verfijnde optie aanbieden voor de herfst? In onze Girasoli met zalm zit een romige zalmvulling. Serveer ze met een salie-roomsaus voor een volledige herfstsmaak. Uw klanten zullen bekoord worden door deze unieke en heerlijke pasta.
Girasoli met gorgonzola & walnoten
De Girasoli met gorgonzola & walnoten zijn een heerlijk alternatief voor wie op zoek is naar iets hartigers. De vulling van gorgonzola en walnoten is de ideale combinatie voor de herfst. Serveer ze met een walnoten-roomsaus voor nog meer smaak.
De herfst is de perfecte tijd om gevulde pasta’s op uw menu te zetten. Aarzel dus niet om ze onder de aandacht te brengen. Deze twee opties zullen uw klanten zeker goed bevallen.
Bereide pasta
Lasagne met schaaldieren
Lasagne met schaaldieren is een uitstekende optie voor liefhebbers van zeevruchten. In deze smeuïge lasagne zit een rijke, romige bechamelsaus. Uw klanten zullen verleid worden door deze smakelijke en originele pasta.
Lasagne met zalm
Lasagne met zalm is nog zo’n heerlijke optie voor uw herfstmenu. De combinatie van de pasta met gerookte zalm en bechamelsaus is een smaakexplosie. Serveer met een groene salade voor een evenwichtige maaltijd.
Lasagne forestière (met kip)
Tot slot is de lasagne forestière een heerlijke optie voor wie op zoek is naar iets rustiekers. De combinatie van kip, champignons en bechamelsaus is een klassieke combinatie voor herfstgerechten. Uw klanten zullen dol zijn op deze warme en comfortabele optie.