CONTACT

Pastarollades, die vindt u bij Pasta della Mamma

Een pastarollade is een opgerold vel pasta gevuld met saus of groenten dat vervolgens in kleine porties wordt gesneden. Het pastavel is gemaakt op basis van griesmeel, vrije-uitloopeieren en water. Dat is de basis van het recept.

De vullingen zijn ofwel klassiek, ofwel origineel, van de traditionele ricotta en spinazie tot een rollade met gerookte zalm en asperges. Er is keuze naar ieders smaak, met de rollade met aubergine als onze ware klassieker. 

In dit artikel vind je de 3 recepten van onze pastarollades.

Rollade met gerookte zalm en asperges

Fris en licht! Dit recept voor pastarollade met gerookte zalm en asperges zorgt voor iets “anders”, iets fris, een beetje pit. Het is een echte klassieker met een fijne smaak als troef, voor een compleet gerecht met een lage foodcost. En bovendien verspilt u niets, want deze rollade wordt individueel ingevroren aangeboden.

Voor dit rolladerecept werd alles uitgewerkt om een harmonieuze basis te maken voor een heruitgevonden pastarollade, gevuld met een saus op basis van gerookte zalm en hele groene asperges. Een product dat erg in de smaak valt bij liefhebbers van groene asperges.

Gaat goed samen met een saus met garnalen en verse geitenkaas, dilleroom of kreeftensaus, een heerlijke gezonde basis die tal van combinaties toelaat om de asperges alle eer aan te doen.

Onze andere pastarollades moeten niet onderdoen, want de rollade met aubergine en de rollade met ricotta en spinazie zijn ware blikvangers van ons gamma halfbereide pasta’s.

Rollade met aubergine

Als in ons atelier de geur van gebakken aubergine u tegemoetkomt, dan kan u moeilijk weerstaan aan deze heerlijk bereide pasta. De pastarollade wordt met de hand gemaakt. Ze wordt gevuld met een tomatensaus waarvan enkel onze eigen chef het geheim kent en gebakken aubergines. Een ware streling voor de tong!

Deze rollade wordt meestal opgediend met saus. Bij Pasta della Mamma zijn we verzot op de combinatie met onze Napolitaanse saus en onze 4-kazensaus, met wat Parmezaan erover.

Rollade met ricotta & spinazie

De Italiaanse authenticiteit in een traditioneel recept, dat is de rollade met ricotta en spinazie van Pasta della Mamma. Een buitengewoon romige rollade met een zorgvuldig uitgekozen ricotta op basis van zijn smaak en smeuïgheid. Het recept is huisgemaakt, in het atelier van Herstal, heel eenvoudig en toch zo heerlijk! Een origineel recept dat afwijkt van de traditionele carbonara en bolognese, maar dat zeker niet moet onderdoen.

De klassieke combinatie van ricotta en spinazie smaakt heerlijk in deze fijne verse pastarollade. Een eenvoudig en snel recept waar u geen genoeg van krijgt.

Vraag een offerte

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!