CONTACT

Privacybeleid

Deze verklaring inzake bescherming van persoonsgegevens is voor u bedoeld indien u :

Als u ons vrijwillig gegevens communiceert, zullen wij ze gebruiken volgens deze verklaring inzake bescherming van de gegevens.
Vragen over ons privacybeleid moeten gestuurd worden naar info@pastadellamamma.be.

Wat verstaan we onder persoonsgegevens ?

Overeenkomstig artikel 1 van de wet van 8 december 1992 hebben de persoonsgevens betrekking op « elk soort informatie over een natuurlijke persoon zodra die geïdentificeerd wordt of kan worden ». Dat kan bijvoorbeeld gaan over uw naam, adres, telefoonnummer, rijksregisternummer, een code, e-mailadres, foto, enz.
Daarnaast gaan persoonsgegevens niet enkel over gegevens met betrekking tot de privésfeer maar ook over gegevens met betrekking tot het professionele of openbare leven van een persoon.

Echter worden enkel de gegevens die een natuurlijk persoon betreffen in aanmerking genomen en niet die betreffende een rechtspersoon of een vereniging.

Hoe worden uw gegevens verzamelt en over welke gegevens gaat het ?

Wij verzamelen enkel persoonlijke gegevens over identiteit en contact die u ons meedeelt wanneer u ons contactformulier/offerteaanvraag invult of u zich inschrijft voor onze nieuwsbrieven, zoals :

Deze gegevens worden verzameld opdat u op regelmatige tijdstippen informatie van ons kan ontvangen omtrent nieuwigheden, promoties en komende evenementen.
Als u geen e-mails meer wenst te ontvangen van ons, kan u PASTIFICIO DELLA MAMMA N.V. contacteren via info@pastadellamamma.be, per telefoon op het nummer 04/240.14.44 of per post op het adres S.A. PASTIFICIO DELLA MAMMA - Z.I des Hauts-Sarts - 4ème Avenue, 35 - 4040 Herstal.

Wij gebruiken uw gegevens ook wanneer u zich inschrijft voor onze Pasta Tours (workshops die georganiseerd worden voor Restaurants en professionelen uit de horecasector).
Voor die inschrijvingen vragen wij steeds volgende inlichtingen :

Deze gegevens worden in ons gegevensbestand opgeslagen en worden gebruikt voor commerciële, administratieve, informatieve en uitvoerende doeleinden.
Wij verzekeren u dat wij uw gegevens nooit aan derden zullen verkopen, doorgeven of beschikbaar stellen.

Wanner verzamelen wij uw persoonsgegevens ?

Wij verzamelen uw gegevens zodra u het initiatief neemt om ze ons door te geven van uw eigen baas. Dat kan via e-mail, sms, mondeling (per telefoon, tijdens een bezoek aan uw bedrijf, tijdens een evenement, tijdens een Pastacademy, tijdens een Pasta Tour, op een beurs, …), bij het afgeven van uw visitekaartje of op eender welke andere wijze. Dat is ook het geval wanneer uw bedrijf of organisatie u bij onze diensten identificeert als de contactpersoon voor al wat onze dienstverleningen betreft of wanneer u, als particuliere klant, door derden geïdentificeerd wordt als iemand die graag gebruik wil maken van onze diensten.

Wij kunnen uw gegevens ook verzamelen wanneer ze in het openbaar vrijgegeven worden of wanneer u ze zelf voor het publiek toegankelijk heeft gemaakt op sociale/openbare media (bijv.Linkedln) en als daarbij blijkt dat u de juiste contactpersoon bent waarmee wij een eerste contact kunnen leggen in het kader van de diensten die wij verlenen.

Informatie die gedeeld wordt met derden :

Belangrijk om te weten is dat sommige van deze bedrijven hun gegevens opslaan in de Verenigde Staten maar zich wel houden aan de Europese en Belgische wetgeving voor de bescherming van de privésfeer, ondermeer de verwerking van persoonsgegevens, op basis van de ‘Safe Harbor Principles’.

Logbestand en IP adres

Wanneer u onze website bezoekt, wordt uw IP adres, dat automatisch herkend wordt door onze server, automatisch opgeslagen. Wij gebruiken de IP adressen om ons te helpen onze website te beheren en om demografische gegevens te verzamelen. We maken geen link tussen de IP adressen en identificeerbare natuurlijke personen.

Gebruik van cookies

Door onze website www.pastadellamamma.be te bezoeken, worden bepaalde cookies op de harde schijf van uw computer bewaard en dit enkel voor statistische doeleinden. Wij gebruiken namelijk Google Analytics cookies om de doeltreffendheid van onze publiciteit en de gebruikservaring na te gaan via onze website. Hoewel het Google Analytics is die de door onze website geleverde gegevens voor ons opslaat, controleren wij deze gegevens.

Hieronder vindt u de lijst van de cookies die op onze website gebruikt worden voor statistische doeleinden :

FIRST PARTY COOKIES

Voici la liste des cookies utilisés sur notre site internet à des fins de statistiques :

Type de cookie Objectif Dénomination du cookie Durée de stockage
Google Analytics Fonctionnel _ga Cookie de session
Google Analytics Fonctionnel _gid Cookie de session
Google Analytics Fonctionnel _gat Cookie de session

 

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die een website naar uw harde schijf stuurt om informatie over uw profiel te bewaren en soms te traceren. Indien u wil, kunt u ze volledig uitschakelen door de parameters van uw webbrowser als volgt te configureren :

Via de browser - Microsoft Internet Explorer

Via de browser - Mozilla Firefox

Via de browser - Google Chrome

Via de browser - Safari

Of gebruik de Help functie van uw internetbrowser.

Beveiliging & Bescherming van gegevens

PASTIFICIO DELLA MAMMA NV beschouwt de bescherming van elke soort informatie, dus ook van de privésfeer, als een absolute noodzaak.
Wij hebben veiligheidsvoorzorgen ingevoerd om verlies, corruptie of verandering van de klantgegevens onder ons toezicht te kunnen beschermen.
Elke gebruiker van onze website kan erop vertrouwen dat PASTIFICIO DELLA MAMMA NV zijn persoonsgegevens volledig transparant en rechtmatig verwerkt zoals hierboven uitgelegd. Echter kunnen we dit verlies, slecht gebruik of verandering van de gegevens niet volledig uitsluiten, wij doen in elk geval ons best om dat te voorkomen.

U heeft ook de mogelijkheid om uw persoonsgegevens te raadplegen, te wijzigen of zelfs te wissen.
Daarvoor kan u contact opnemen met ons via info@pastadellamamma.be, per telefoon op het nummer 04/240.14.44 of per post op het adres S.A. PASTIFICIO DELLA MAMMA - Z.I des Hauts-Sarts – 4ème Avenue, 35 - 4040 Herstal.

Waar wordt onze informatie opgeslagen ?

De gegevens die u via onze website stuurt, worden op een beveiligde server opgeslagen in de Europese Economische Unie, meer bepaald in Frankrijk bij OVH.

 

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!

Newsletter

 Officiële partner van Euro Toques Belgium

Politique de confidentialité