CONTACT

Aziatische soep met noedels en Chinese kool

Aantal personnen : 4
Bereidingstijd :40minKooktijd :

Ingrediënten

  • 200 g Chinese kool
  • 1 wortel
  • 1 teentje look
  • 1 kleine ui
  • 50 g aardnoten
  • Zeezout
  • 150 pasta van soja (pasta van Japanse boekweit)
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 koffielepel geraspte gember
  • 1 l groentebouillon
  • 1 eetlepel sojasaus
  • Peper
  • 100 g sojascheuten

Bereiding

  • Was de groenten. Snijd de kool in fijne reepjes en de wortel in schijfjes. Hak de look en de ui.
  • Rooster de nootjes met hun bruine schil in een droge pan op een matig vuur tot hun geur vrijkomt. Schil ze en hak ze fijn.
  • Breng ondertussen gezouten water aan de kook. Snijd de pasta in kleine stukjes en kook ze in het kokend gezouten water tot ze al dente zijn.
  • Verwarm de olie in een kookpan op een matig vuur. Bak er de look, de ui en de gember. Doe er wat bouillon bij en laat koken.
  • Laat er de kool en de schijfjes wortel 2 à 4 minuten in koken. Kruid met zout, peper en sojasaus.
  • Leg de sojascheuten in een vergiet. Giet het gezouten water met de pasta erover. Giet af. Voeg de soja en de pasta toe in de soep en bestrooi met de nootjes.

Bron : Pâtes exquises

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!