CONTACT

Pappardelle met lamsragout en radicchio

Aantal personen : 4
kooktijd : 1u25
Bereidingstijd : 20min

Ingrediënten

  • 400 g verse pappardelle Pasta della Mamma
  • 500 g lamsgehakt
  • Napolitaanse saus (tomatensaus) Pasta della Mamma 
  • 1 ui
  • 2 wortelen
  • 1 selder
  • 1 takje tijm
  • ½ radicchio
  • 100 g erwten
  • 25 cl rode wijn
  • 75 g geraspte parmezaan
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout, peper
  • Boter
  • Verse kruiden

Bereiding

  • Snijd de ui, de wortelen en de selder in brunoise (in blokjes).
  • Laat de groenten aanzweten in een grote pan met 2 eetlepels olijfolie.
  • Doe het lamsgehakt en de tijm erbij en laat even sudderen.
  • Wanneer het lamsvlees een mooie kleur heeft verkregen, voeg je de rode wijn toe. Laat deze vervolgens tot de helft inkoken.
  • Kruid de tomatensaus naar eigen smaak en voeg ze toe aan de bereiding.
  • Dek af en laat een uur tot anderhalf uur sudderen op een zacht vuur.
  • Kook de pappardelle al dente in kokend gezouten water.
  • Snijd de radicchio in dunne reepjes ; kruid ze met olijfolie en zout.
  • Giet de pasta af en meng hem met de boter, de radicchio en de erwten.
  • Dresseer de borden, nappeer de pasta met de ragout en bestrooi met parmezaan en verse kruiden.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!