CONTACT

Pappardelle met roquefort, truffel en pesto

Aantal personnen : 6
Bereidingstijd :20min
Kooktijd : 10min

Ingrediënten

  • 940 g verse pappardelle
  • 300 g roquefort
  • 3 kleine truffels (vers of uit bokaal)
  • 2 boeketjes rucola
  • 6 eetlepels olijfolie
  • Enkele bladeren groene sla
  • 100 g pinboompitten
  • 60 g geraspte parmezaan
  • 4 boeketjes basilucum
  • 4 teentjes look
  • 10 cl olijfolie
  • Zout en peper van de molen

Bereiding

  • Maak de pesto klaar. Was het basilicum, droog het en haal de blaadjes af. Schil en hak de teentjes look fijn.
  • Mix snel het basilicum, de look en de pijnboompitten. Doe dan de parmezaan erbij, het zout, de peper en de olijfolie terwijl je die in dunne straaltjes giet.
  • Kook de pappardelle in kokend gezouten water volgens de aanwijzingen van de fabrikant.
  • Snijd de truffels in zeer fijne plakjes. Verkruimel de roquefort. Was en centrifugeer de groene sla alsook de rucola ( verwijder de harde delen)
  • Verdeel de slabladeren op de borden. Meng voorzichtig de sla met de verkruimelde roquefort, de dunne plakjes truffel en de rucola.
  • Besprenkel met olijfolie en verdeel over de borden. Dien met de pesto apart op.

Bron : Gael

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!