CONTACT

Recept – Aubergine rollade, crumble van feta

Kooktijd : 30 min 
Bereidingstijd : 45 min

Ingrediënten

  • 2 rollades met aubergine Pasta della Mamma
  • ½ aubergine
  • 100 g houtsnippers van eikenhout
  • 50 g bloem
  • 20 g suiker
  • 100 g feta
  • 1 kleine gele courgette
  • 1 kleine groene courgette
  • Olijfolie
  • Zout en Espelette peper
  • 1 citroen

Bereiding

  • Meng de suiker en de bloem in een kom.
  • Verkruimel de feta.
  • Bak de verkruimelde feta in de oven op 180°C tot de crumble mooi goudbruin is.
  • Verkruimel de crumble van feta nogmaals met je handen en bewaar voor later op een droge plaats.
  • Snijd de aubergine doormidden, maak lichte inkervingen in het vlees van de aubergine en besprenkel met olijfolie.
  • Kruid met zout en bak ze met de rollades en de houtsnippers (voor een rookeffect) in de oven op 180°C gedurende 30 à 40 minuten.
  • Snijd ondertussen de courgettes in dunne plakjes met behulp van een dunschiller of een mandoline.
  • Kruid ze met een scheutje olijfolie, wat citroensap, zout en Espelette peper.
  • Dresseer de rollade met de crumble en de gebakken aubergine.
  • Doe er de courgette salade bij en besprenkel met vinaigrette.
  • Laat het smaken.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!