Recept – Brochette van gemarineerde tortelloni
Aantal personen : 2
Kooktijd : 5 min
Bereidingstijd : 55 min
Ingrediënten
- Tortelloni ricotta-spinazie Pasta della Mamma : 6 per brochette
- Extra vierge olijfolie
- Een bosje verse seizoenskruiden
- 1 eetlepel zoete paprika
- 1 eetlepel komijnpoeder
- 1 eetlepel gemberpoeder
- 1 eetlepel korianderpoeder
- 1 teentje look
- 1 eetlepel ketchup
Bereiding
- Kook de tortelloni al dente. Laat ze vervolgens afkoelen.
- Maak een coulis van verse kruiden door de gekozen kruiden te mixen met een olijfolie van goede kwaliteit (ongeveer 10cl voor een bosje kruiden). Kruid met zout.
- Maak een marinade op basis van zoete paprika, olijfolie, komijn, look, gemberpoeder en korianderpoeder. Vermaal alle ingrediënten in een vijzel en voeg dan de olijfolie en de ketchup toe.
- Laat de helft van de tortelloni 30 à 40 minuten marineren in de kruidenmarinade en de andere helft in de paprikamarinade.
- Rijg de groene en rode tortelloni afwisselend op de brochette.
- Warm de brochettes snel op op een plancha.
- Dien deze originele spiesjes op als bijgerecht bij je gegrilde gerechten.
Bron : Pasta della Mamma