Recept – Cannelloni op mexicaanse wijze
Ontdek hoe u onze heerlijke Mexicaanse cannelloni goed tot hun recht kan laten komen. Uw klanten zullen er helemaal weg van zijn !
Aantal personen : 2
Kooktijd : 10 min
Bereidinstijd : 20 min
Ingrediënten
- 2 Mexicaanse cannelloni (Pasta della Mamma)
- 2 eetlepels verkruimelde tortilla chips
- 50 gr cheddar
- 25 cl dikke room
- 1 sjalot
- 1 rode ui
- ½ mango
- 1 avocado
- Verse koriander
- 1 groene citroen
- Espelette peper
Bereiding
- Maak een cheddarsaus door een sjalot en een teentje look te laten aanzweten. Voeg dan de room toe en laat koken. Doe vervolgens de cheddar erbij. Laat hem smelten, mix en zeef om klontertjes te verwijderen.
- Maak daarna een mango/avocado salsa door een halve mango en een avocado in brunoise te snijden. Voeg een fijngehakte rode ui toe en twee eetlepels geciseleerde koriander.
- Doe vervolgens het sap van een groene citroen erbij en twee eetlepels olijfolie. Kruid dan met zout en Espelette peper.
- Stoom de cannelloni 8 minuten.
- Overgiet ze met cheddarsaus en bestrooi met verkruimelde tortilla chips.
- Voeg de mango/avocado salsa toe en garneer met jonge bladgroente en pickles van rode ui.
Bron : Pasta della Mamma