CONTACT

Recept – Cannelloni ricotta-spinazie met een groen sausje en tempura

Aantal personen : 2
Kooktijd : 40 min
Bereidingstijd : 15 min

Ingrediënten

  • 4 cannelloni ricotta-spinazie Pasta della Mamma
  • 100 gr tempurabloem
  • Bruiswater
  • Espelette peper
  • 1 rode ui
  • 10 blaadjes basilicum
  • 200 gr verse spinazie
  • 50 gr bladpeterselie
  • 50 gr kervel
  • 5 cl koolzaadolie
  • 10 cl kippenjus

Bereiding

  • Blancheer de spinazie, de kervel en de peterselie. Laat ze snel afkoelen en giet af.
  • Mix ze in een blender samen met de koolzaadolie en haal de puree door een zeef.
  • Voeg de kippenjus toe tot de gewenste textuur.
  • Bereid vervolgens het tempura beslag door geleidelijk het bruiswater toe te voegen aan de tempurabloem.
  • Meng tot een gladde beignetbeslag verkregen wordt en kruid met zout en Espelette peper.
  • Verhit wat plantaardige olie tot 180°C.
  • Snijd de rode ui in ringen van ongeveer een halve centimeter dik.
  • Dompel vervolgens de basilicumblaadjes en de uienringen in het tempurabeslag en bak ze.
  • Laat ze uitlekken en doe er wat zout op.
  • Stoom daarna de cannelloni gedurende 7 à 8 minuten en snijd ze vervolgens in even grote stuken van 2 à 3cm hoog.
  • Schenk in een diep bord de kruidencoulis en leg er de stukjes cannelloni op.
  • Voeg tot slot de tempura van uienringen en basilicumblaadjes toe en dien op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!