Recept – Herfstpotje met torciglioni
Aantal personen : 2
Kooktijd : 10 min
Bereidingstijd : 10 min
Ingrediënten
- 200 gr verse torciglioni tricolore Pasta della Mamma
- 1 eetlepel pecannoot
- 1 eetlepel feta
- 100 gr broccoli
- ½ zoete aardappel
- 90 gr crèmade van walnoten
Bereiding
- Grill de pecannoten in de oven op 120°C gedurende 30 minuten.
- Snijd de zoete aardappel in blokjes en kook ze à l’anglaise gedurende 10 minuten.
- Kook ook de broccoli à l’anglaise en giet af.
- Kook vervolgens de torciglioni al dente en giet af.
- Sauteer de pecannoten, de broccoli en de zoete aardappelblokjes in een klontje boter.
- Doe de pasta erbij en laat het geheel nog 2 minuten koken.
- Kruid eventueel bij.
- Haal de pan van het vuur en voeg de crèmade toe aan je bereiding.
- Dresseer het bord en doe er wat verkruimelde feta bij en een scheutje olijfolie.
Bron : Pasta della Mamma