CONTACT

Recept – Krokante pasta gevuld met chorizo, brunoise van courgette en scampi’s

Aantal personen : 2
Kooktijd : 10 min
Bereidingstijd : 25 min

Ingrediënten

  • 1/2 glas bloem
  • 1 glas water
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 pastavel (Pasta della Mamma)
  • 50 gr chorizo
  • 1/3 courgette
  • 10 scampi’s
  • 10 blaadjes Thaïse basilicum
  • 5 cl rijstazijn
  • 5 cl water
  • Zout
  • 1 eetlepel wortelen, in zeer fijne brunoise gesneden
  • 1 eetlepel komkommer, in zeer fijne brunoise gesneden
  • 1 eetlepel geciseleerde koriander

Bereiding

  • Maak een eetbare lijm door de suiker, de bloem en het water te mengen au bain marie. Haal het mengsel uit de bain marie zodra het homogeen is geworden.
  • Kook de pastavel al dente.
  • Snijd er vervolgens cirkels uit met behulp van een dresseerring.
  • Snijd de chorizo, de courgette en de scampi’s in fijne brunoise.
  • Sauteer deze brunoise kort, doe de Thaïse basilicum erbij en kruid een beetje.
  • Leg een eetlepel vulling in het midden van een rond uitgesneden pastavel.
  • Smeer de randen van die ronde pastavel met eetbare lijm en leg er een andere ronde pastavel op om hem af te sluiten. Laat de lucht in de raviolo eruit door met de handpalm aan te drukken.
  • Frituur op 180°C tot de pasta mooit goudbruin is.
  • Laat de krokante ravioli uitlekken op keukenpapier en doe er onmiddellijk wat zout op.
  • Dien ze op met een sausje dat gemaakt werd met de rijstazijn, 5 cl water, een snufje zout, de in brunoise gesneden wortelen, de in brunoise gesneden komkommer en de geciseleerde koriander

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!