Recept – Lasagne met crèmade van eekhoorntjesbrood
Aantal personen : 2
Kooktijd : 10 min
Bereidinstijd : 30 min
Ingrediënten
- Verse pastavellen Pasta della Mamma
- 1 aubergine
- 1 tomaat
- 150 gr crèmade van eekhoorntjesbrood
- 100 gr geraspte Parmezaanse kaas
- 1 bol mozzarella
- 20 cl tomatencoulis
- 10 cl olijfolie
- 1 teentje look
Bereiding
- Snijd 6 vierkanten van 10x10cm uit de pastavellen.
- Verhit de olijfolie en het teentje look.
- Snijd de aubergine en de tomaat in schijfjes van ongeveer 1 cm dikte.
- Bak de aubergine vervolgens in de olijfolie.
- Voeg daarna de tomaten 1 minuut erbij.
- Laat de aubergines en de tomaten uitlekken en kruid ze.
- Snijd vervolgens de mozzarella in schijfjes van 1 cm.
- Leg afwisselend in een ovenschaal : pastavel – mozzarella – aubergine – tomaten – tomatencoulis – crèmade van eekhoorntjesbrood.
- De lasagne werk je uiteindelijk af door ze royaal te bestrooien met Parmezaanse kaas.
- Laat 15 minuten in de oven bakken op 180°C en dien daarna op.
Bron : Pasta della Mamma