Recept – Macaroni op paella-wijze
En waarom ook niet dit traditioneel Spaanse gerecht op een andere manier brengen met pasta ? Wij zijn er alvast dol op !
Aantal personen : 2
Kooktijd : 20 min
Bereidinstijd : 35 min
Ingrediënten
- 200 gr verse macaroni Pasta della Mamma
- 2 kippenboutjes
- 2 grote gamba’s
- 100 gr calamares ringen
- 50 gr chorizo
- 100 gr kokkels
- 200 ml kippenbouillon
- 2 eetlepels paella kruiden
Bereiding
- Braad in een pan met olijfolie de chorizo aan, alsook de calamares, de kokkels en de kippenboutjes. Bewaar voor later.
- Warm de kippenbouillon op met een eetlepel paella kruiden en laat de kip verder koken in de bouillon. Haal de kippenboutjes eruit wanneer ze gaar zijn.
- Fruit de macaroni aan in een eetlepel olijfolie. Voeg een eetlepel paella kruiden toe.
- Doe er vervolgens in één keer de bouillon bij en laat koken tot de bouillon volledig verdampt is.
- Dien op.
Suggestie
Voeg de garnituren toe wanneer er nog een beetje bouillon over is zodat ze kunnen opwarmen.
Bron : Pasta della Mamma