CONTACT

Recept – Pennette met tonijn en wasabi

Aantal personen : 2
Kooktijd : 20 min
Bereidingstijd : 15 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse voorgekookte pennette Pasta della Mamma
  • 200 gr verse tonijn
  • 2 koffielepels citroenmayonaise
  • 1 koffielepel wasabi
  • 2 met zout gekonfijte citroenen
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel suiker

Bereiding

  • Maak een bereiding op basis van gekonfijte citroenen en kappertjes als smaaktoevoeging.
  • Maak een siroop klaar met een eetlepel suiker en twee eetlepels water.
  • Doe er de gekonfijte citroenzestes bij.
  • Laat koken tot de siroop bijna volledig is ingekookt.
  • Voeg de kappertjes toe en laat afkoelen.
  • Meng de pennette met deze bereiding.
  • Snijd twee rechthoekige stukken van 2 cm uit de tonijn filet.
  • Bak de tonijn 30 seconden kort aan elke zijde zodat hij een krokant korstje krijgt aan de buitenkant maar rood is van binnen.
  • Snijd hem in stukjes van ongeveer 1.5 cm.
  • Meng de mayonaise met de wasabi.
  • Schik de pasta in de borden en doe de tonijn en de wasabimayonaise erbij.
  • Dien op.

Suggestie

Ook onze verse penne kunnen gebruikt worden voor deze salade nadat ze eerst gekookt en dan afgekoeld werden.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!