Recept -Ravioloni fazant-morieljes, bouillon, gevulde morieljes met ganzenlever
Aantal personen : 2
Bereidingstijd : 10 min
Kooktijd : 15 min
Ingrediënten
- 6 Ravioloni fazant-morieljes Pasta della Mamma
- 15 cl dashi
- 15 cl champignonbouillon
- 30 gr ganzenlever
- Enkele volledige morieljes
- Jonge blaadjes Tahoon Cress
- 1 eetlepel pickles van gele wortelen
- Boter, zout, peper
Bereiding
- Kruid de foie gras en vul de morieljes ermee.
- Laat een goede klont boter smelten in een pan.
- Bak er de morieljes in gedurende 1 minuut.
- Voeg 5 cl champignonbouillon toe en glaceer de morieljes.
- Warm de dashi bouillon en de rest van de champignonbouillon samen op.
- Kruid eventueel bij en houd dit warm voor later.
- Kook de ravioloni in lichtjes kokend water gedurende 4 à 5 minuten.
- Giet af en kruid eventueel bij.
- Leg ze in een diep bord en giet er bouillon over.
- Doe de gevulde morieljes erbij, enkele plakjes wortelpickles en enkele blaadjes Tahoon Cress.
- Dien op.
Bron : Pasta della Mamma