Recept – Rösti van pasta
Aantal personen : 2
Kooktijd: 8 min
Bereidingstijd : 5 min
Ingrediënten
- 150 gr verse Trivelli Pasta della Mamma
- 1 zoete ui
- ½ teentje look
- 2 eetlepels geciseleerde bieslook
- 3 eetlepels bloem
- 3 eigelen
- 50 gr boter
Bereiding
- Kook de pasta al dente in kokend gezouten water . Giet af en laat afkoelen zonder te spoelen.
- Laat de versnipperde zoete ui en de fijngehakte look aanzweten in een beetje boter. Bewaar dit koel.
- Voeg de eieren en de bloem toe bij de afgekoelde pasta en meng alles.
- Doe de versnipperde ui, look en bieslook erbij en kruid het geheel.
- Laat de boter smelten in een pan tot een beurre noisette verkregen wordt.
- Maak in de pan pastaflensjes met behulp van een dresseerring.
- Laat ze mooi kleuren en krokant worden alvorens de zo verkregen rösti om te draaien.
- Laat de andere kant ook enkele minuten bakken.
- Haal de rösti vervolgens uit de pan en laat ze uitlekken op wat keukenpapier.
- Kruid met peper en zout en dien op.
Bron : Pasta della Mamma