CONTACT

Recept – Salade van macaroni en guacamole met crèmade van rucola

Aantal personen : 2
Kooktijd : 15 min
Bereidingstijd : 5 min

Ingrediënten

  • 150 gr verse macaroni Pasta della Mamma
  • 1 avocado
  • 100 gr crèmade van rucola
  • ½  groene citroen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels gekonfijte tomaten
  • 3 eetlepels parmezaanschilfers
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
  • 1 eetlepel versnipperde peterselie
  • Enkele jonge blaadjes bladmosterd

Bereiding

  • Kook de macaroni al dente, giet ze af en kruid ze met peper en zout.
  • Bewaar ze koel.
  • Maak vervolgens een guacamole klaar door het vruchtvlees van de avocado te mixen met de olijfolie en het sap van de halve groene citroen.
  • Voeg bij het mixen de crèmade van rucola toe en kruid met zout en Espelette peper.
  • Meng daarna de pasta met deze bereiding.
  • Voeg de pijnboompitten toe, de in blokjes gehakte gekonfijte tomaten en de parmezaanschilfers.
  • Dresseer de borden, schenk er een scheutje olijfolie over en doe er enkele blaadjes bladmosterd bij.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!