CONTACT

Recept – Spaghetti met hanenkam paddenstoel, pain bagnat

Ingrediënten

  • 2 pains bagnat
  • 200 g spaghetti Pasta della Mamma
  • 200 g hanenkam paddenstoelen
  • 1 sjalot
  • 1 teentje look
  • 1 takje tijm
  • 5 cl gele wijn
  • 10 cl gevogeltefond
  • 15 cl dikke room
  • Parmezaanse kaas

Bereiding

  • Snijd de pain bagnat open en warm hem op in de oven op grillstand.
  • Kook de spaghetti al dente en houd ze nadien warm voor later.
  • Kies enkele mooie hanenkammen uit voor de eindafwerking.
  • Sauteer in een klontje boter en op een zacht vuur de hanenkammen samen met het teentje look en de tijm.
  • Zet het vuur wat lager en voeg de fijn gesneden sjalot toe.
  • Doe de gele wijn en de gevogeltefond erbij. Laat tot de helft inkoken.
  • Voeg de room toe en laat inkoken tot het een romige, smeuïge saus wordt.
  • Doe de spaghetti erbij en meng ze goed door de saus.
  • Dresseer de pasta in de pain bagnat en leg enkele mooie hanenkammen op het bord.
  • Garneer tot slot het bord met wat jonge bladsla en geraspte Parmezaanse kaas.
  • Smakelijk.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!