CONTACT

Recept – Tortelloni met zalm op Scandinavische wijze

Laten we tijdens de eindejaarsfeesten wegvliegen naar de Scandinavische landen dankzij dit recept voor tortelloni met zalm, wilde zalm en gepekelde groentjes.

Aantal personen : 2
Kooktijd : 30 min
Bereidingstijd : 10 min

Ingrediënten

  • 200 gr tortelloni met zalm Pasta della Mamma
  • 200 gr wilde zalm
  • 8 reepjes gele wortel
  • 8 reepjes wortel
  • 8 schijfjes komkommer
  • 8 schijfjes Chioggia snijbiet
  • 8 schubben rode ui
  • 20 cl sushi azijn
  • 20 cl room

Bereiding

  • Warm de sushi azijn op en giet hem warm over de groenten.
  • Snijd de zalm in blokjes van ½ cm.
  • Warm de room op en doe er 2/3 van de zalm bij.
  • Zet het vuur af en laat met deksel 15 minuten rusten.
  • Mix het geheel vervolgens fijn en passeer de saus door een puntzeef.
  • Giet de groenten af en rol ze op.
  • Kruid ze met een beetje zout en olijfolie.
  • Sauteer de tortelloni in de zalmroomsaus en kruid eventueel bij.
  • Schik de pasta en de groentjes in een diep bord en doe de rest van de zalmblokjes erbij.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!