CONTACT

Welke pasta past het beste bij wild?

Verse pasta is ideaal bij wild. De al dente textuur past perfect bij de krachtige smaak van wild.

Pappardelle met ei

Bij Pasta della Mamma worden pappardelle gemaakt op basis van een mengsel van griesmeel van harde tarwe, water en eieren.

De etymologie van de naam: pappardelle is afgeleid van het werkwoord pappare, wat in het Italiaans “gulzig eten, verslinden” betekent.

Deze lintvormige pasta is lang en plat, heeft een breedte van ongeveer 1 à 2 cm en is twee keer zo breed als tagliatelle.

In de winter eten we pappardelle graag met vlees dat vergezeld is van een saus, vooral met wild.

Deze zachte en royale pasta kan met de meest smakelijke sauzen gecombineerd worden.

Pastarecepten met wild

Onze recepten

Nouveau call-to-action

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!