CONTACT

Focus op de rollade met ricotta en spinazie

Een grote klassieker uit de Italiaanse recepten op basis van verse pasta is de rollade met ricotta en spinazie, een gerecht dat iedereen wel lust, jong en oud.

Het geheim van dit recept: een romige en smeuïge vulling op basis van ricotta van hoogwaardige kwaliteit en verse spinazie.

Rollade is een soort gerolde lasagne, een originele manier om pasta te eten.

Het verse deeg wordt gerold met spinazie en ricotta. De rollade kan gestoomd worden of met een saus bereid worden.

Onze ideeën voor de bereiding

Onze tip om de rollade met ricotta en spinazie klaar te maken

Gegratineerd met Parmezaanse kaas is echt heerlijk. Kan als voorgerecht of als hoofdgerecht worden opgediend.

Waarom zijn we fan van de rollade met ricotta en spinazie?

Alle info over de rollade met ricotta en spinazie is hier te vinden

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!