Focus op de rollade met ricotta en spinazie
Een grote klassieker uit de Italiaanse recepten op basis van verse pasta is de rollade met ricotta en spinazie, een gerecht dat iedereen wel lust, jong en oud.
Het geheim van dit recept: een romige en smeuïge vulling op basis van ricotta van hoogwaardige kwaliteit en verse spinazie.
Rollade is een soort gerolde lasagne, een originele manier om pasta te eten.
Het verse deeg wordt gerold met spinazie en ricotta. De rollade kan gestoomd worden of met een saus bereid worden.
Onze ideeën voor de bereiding
- De rollade stomen, vervolgens een sausje van hazelnoten en salie erover en bestrooien met Parmezaanse kaas
- De rollade bakken met een saus, de Rollade met spinaziecrème.
Onze tip om de rollade met ricotta en spinazie klaar te maken
Gegratineerd met Parmezaanse kaas is echt heerlijk. Kan als voorgerecht of als hoofdgerecht worden opgediend.
Waarom zijn we fan van de rollade met ricotta en spinazie?
- wordt diepgevroren verkocht (THT: 18 maanden – geen verlies)
- spreekt alle doelgroepen aan
- vegetarisch gerecht
- verpakking : 30 x 240g
Alle info over de rollade met ricotta en spinazie is hier te vinden