Wat kunnen we met pastavellen maken?
Hoe kunnen pastavellen gebruikt worden? Bestaan er andere recepten met pastavellen dan enkel voor lasagnes? Wij vertellen u er alles over in dit artikel.
Onze pastavellen worden gemaakt met griesmeel van harde tarwe, scharreleieren en water.
Over het algemeen worden ze gebruikt om lasagne te maken, een populair gerecht in Italië en over de hele wereld. Ze kunnen vers of gedroogd worden gekocht. Droge pastavellen worden gewoonlijk gekookt in kokend gezouten water alvorens ze worden gebruiken om laagjes lasagne te maken, afwisselend met laagjes vlees, tomatensaus, kaas en andere ingrediënten. Vervolgens wordt dit in de oven goudbruin gebakken en goed gaar.
Verse pastavellen hoeven niet voorgekookt te worden omdat ze de saus van het gerecht absorberen en in de oven worden gebakken.
Onze recepten
Ontdek onze heerlijke recepten met de Pasta della Mamma pastavellen :
Lasagnes
- Lasagne met langoustines, ricotta di Bufala, basilicum en snijbiet
- Lasagne met crèmade van eekhoorntjesbrood
- Lasagne met prei en parmaham
- Gerolde lasagne met Hokkaido pompoen
- Gerolde lasagne met artisjokken
- Lasagne met kabeljouw
- Lasagne met eendenragout
- Recept – Lasagne met schaaldieren, bisque en minigroenten
- Lasagne met Shiitake paddenstoelen
- Lasagne met lentegroenten en burrata kaas
- Groene lasagne bolognese
Andere recepten op basis van pastavellen
- Millefeuille van zalm en geitenkaas
- Appel croissant bereid met een pastavel
- Sint-jacobsvruchten, pompoenpuree en slangetje gemaakt van pastavellen